Bedrijvenpagina Nederland

Bedrijvenpagina Nederland B.V. is ruim 16 jaar actief als dynamische Internet-organisatie, gespecialiseerd in publicaties, bedrijfswebsites en online vindbaarheid voor ondernemers en bedrijven.

Na de oprichting in 2004 maakte onze organisatie een snelle groei door. Momenteel zijn meer dan 20 enthousiaste medewerkers werkzaam bij Bedrijvenpagina Nederland B.V.

U kent ons waarschijnlijk van de meest uitgebreide bedrijvengids van Nederland en het Bedrijven Blog met gratis informatie voor ondernemers!

Wie zijn de mensen bij Bedrijvenpagina Nederland

Bij Bedrijvenpagina Nederland B.V. werken zo’n 50 enthousiaste medewerkers. Wij werken vanuit een mooi, ruim en modern kantoorgebouw in Alkmaar.

Ambitieus, informeel en gericht op sterke groei van uw bedrijf, zo zou u ons het beste kunnen omschrijven.

Werken bij Bedrijvenpagina.nl

De nieuwe, uitgebreide activiteiten van Bedrijvenpagina.nl zorgen ervoor, dat we nog steeds verder groeien. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek zijn naar nieuwe collega’s!

Werken bij Bedrijvenpagina Nederland is leuk en uitdagend. naast hard werken is er ruimte voor een goed gesprek en een gezonde informele sfeer met de collega's

Wil jij horen bij een gemotiveerd en enthousiast team en ben jij die gedreven en actieve sales of bijzondere creatieveling met gevoel voor Webdesign en -ontwikkeling? Bel of mail ons dan uw CV en motivatie.

Bedrijvenpagina Websites

Bedrijvenpagina App
Met een uitgebreide bedrijfspresentatie inclusief eigen website is uw bedrijf online zichtbaar en wordt uw bedrijf goed gevonden. Momenteel hebben wij een bijzondere aanbieding!

Bij een uitgebreide bedrijfspresentatie op Bedrijvenpagina.nl inclusief alle bijbehorende voordelen, krijgt u een eigen website geheel gratis!

Meer info