Bedrijvenpagina.nl

Met Bedrijvenpagina.nl bieden wij dé bedrijvengids van Nederland. Compleet, interactief en met veel extra’s vindt u op Bedrijvenpagina.nl alle bedrijven van Nederland!

U kan bedrijven zoeken, bedrijven vergelijken plus direct met één simpele aanvraag een offerte bij meerdere bedrijven tegelijk aanvragen.

Naast uitgebreide informatie over het bedrijf of product dat u zoekt, bieden de bedrijven op Bedrijvenpagina.nl ook bijzondere aanbiedingen en acties aan. Dat is mooi extra voordeel voor u!

Naar Bedrijvenpagina.nl

Bedrijvenpagina.nl: De meest complete bedrijvengids van Nederland

Hoe werkt de bedrijvengids?

De bedrijvengids werkt heel eenvoudig. Tik hierboven in de zoekbalk in wat of wie u zoekt en in welke plaats of regio. Wanneer u start met intikken wordt door een zogenaamd drop-down menu aangegeven op welke rubrieken en regio's er ingedeeld is. Door op uw voorkeur te klikken wordt de rubriek, branche en plaats of provincie in het venster ingevuld. Wanneer u de zwarte knop "Zoek" rechts van de zoekbalk aanklikt komt u op de betreffende pagina met bedrijven die u zoekt.

Wat vindt u op de bedrijvengids?

Per bedrijf worden een aantal belangrijke dingen getoond. De werking spreekt voor zich en is overzichtelijk. Een kort overzicht van de informatie over en mogelijkheden met de bedrijven die u terugziet in de uitgebreide vermelding per bedrijf. U komt op deze vermelding door op de overzichtspagina na uw zoekopdracht te klikken op de naam of het logo van het bedrijf dat u wil zien.

Een complete en goed gevulde uitgebreide Bedrijfspresentatie helpt bij de vindbaarheid in Google en... een uitgebreide Bedrijfspresentatie wordt veel vaker bekeken dan een gewone vermelding. Wel 7x zoveel als normaal!

Bedrijfsprofiel

Dit is een overzicht van hetgeen het bedrijf u biedt. Veelal een samenvatting van de diensten en/of producten in een persoonlijke voorstelling of bericht door het bedrijf zelf opgegeven of verkregen door de gegevens van de KvK.

Daaronder ziet u in het bedrijfsprofiel de specialiteiten van het bedrijf opgesomd. Als laatste ziet u de rubrieken waarin het bedrijf is opgenomen. Dit is voor u een handige link naar gerelateerde rubrieken en bedrijven als u verder wilt kijken naar gerelateerde bedrijven.

Aanbevelingen

Hier ziet u aanbevelingen die klanten van het betreffende bedrijf hier hebben achtergelaten. Deze mogelijkheid is pas sinds kort beschikbaar en daarom zal u bij de meeste bedrijven op de bedrijvengids nu nog weinig tot geen aanbevelingen zien.

Uiteraard kan u, indien u zelf ervaringen heeft met het betreffende bedrijf, ook zelf een aanbeveling plaatsen.

Kaart & Route

Spreekt natuurlijk voor zich. U vult het vertrekpunt in en plant eenvoudig de route. Vooral in de mobiele versie of bij gebruik van de Zoek Bedrijf App is dit onderweg een extra gemak.

Aanbiedingen

Bedrijven kunnen speciale aanbiedingen voor bezoekers van de bedrijvengids plaatsen. Tevens kunnen zij hun eigen reguliere acties en sales plaatsen. Deze aanbiedingen van bedrijven ziet u hier!

Overige mogelijkheden bedrijvengids

De bedrijvengids van Nederland biedt natuurlijk meer. Zo kan u met een reactieformulier een vraag stellen aan het bedrijf of een reactie geven. Deze ziet u aan de linkerzijde bij het adres en de contactgegevens.

Daar vindt u ook alle informatie over de website en Social Media activiteit van de bedrijven en kunt u aanbevelingen doen.

Uniek op de bedrijvenpagina is de mogelijkheid om direct een vrijblijvende offerte bij het bedrijf aan te vragen of zelfs in één keer bij meerdere bedrijven tegelijk een offerte aanvragen.

Bent u zelf ondernemer of een bedrijf en wilt u alle mogelijkheden met de bedrijvengids optimaal benutten, klik dan hier.

Wilt u als ondernemer meer leren en weten over (Online) marketing, uw website of webshop, Social Media en MKB-nieuws? Kijk dan op het Bedrijven Blog Nederland of volg Bedrijvenpagina.nl op Google+, Twitter, Facebook, LinkedINInstagram of Pinterest.

Offertes Aanvragen Service

Bedrijvenpagina Offertes
Voordat we een bedrijf bezoeken of product kopen willen we beoordelen. We gaan online bedrijven, webshops en producten bekijken en vergelijken.

De handige offerte-aanvraag service van Bedrijvenpagina biedt uitkomst: U kan met bedrijvenpagina.nl in 3 simpele stappen direct offertes aanvragen bij meer bedrijven tegelijk.

Meer info

Bedrijvenpagina Blog Nederland

Bedrijvenpagina Blog
Op het Bedrijvenpagina Blog zijn professionals op het gebied van Marketing. Social Media, Websites en bedrijfsvoering actief.
Daarnaast wordt nieuws van Thuiswinkel.org en MKB Nederland gepubliceerd.

Bedrijvenpagina Nederland biedt zo gratis hulp en ondersteuning aan ondernemers en bedrijven in Nederland en België.

Meer info

Bedrijvenpagina Websites

Bedrijvenpagina App
Met een uitgebreide bedrijfspresentatie inclusief eigen website is uw bedrijf online zichtbaar en wordt uw bedrijf goed gevonden. Momenteel hebben wij een bijzondere aanbieding!

Bij een uitgebreide bedrijfspresentatie op Bedrijvenpagina.nl inclusief alle bijbehorende voordelen, krijgt u een eigen website geheel gratis!

Meer info